Bel gratis: 0800-6666 112

24 uurs service! 24uurs service!

slide
slide
slide

Loodgieter

Loodgietersbedrijf A&R is een gerenommeerd loodgietersbedrijf met jaren lange ervaring op het gebied van loodgieters-, riolerings- en onderhoudswerk aan en om uw onroerend goed. 24 uur per dag kunt u onze monteurs telefonisch bereiken via 0800-6666 112.

Bel gratis:

24 uurs service! 24uurs service!

Rioleringswerkzaamheden in Purmerend

Rioleringswerkzaamheden: A&R loodgieters- en rioleringsbedrijf Purmerend beschikt over de modernste apparatuur om breuken en beschadigingen in mum van tijd op te sporen zonder dat daarvoor eerst de hele straat opengebroken dient te worden. Vanwege onze uiterst moderne camera’s kunnen wij de exacte plek van het mankement aanwijzen. Slechts op die plek zullen wij hoeven te graven om vervolgens de broodnodige werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor blijven de kosten en overlast tot beperkt!
Naast het repareren van beschadigingen aan het riool kunnen wij ook uw riolering vernieuwen of een extra rioolbuis plaatsen bijvoorbeeld voor een tweede toilet.

Rioleringswerkzaamheden, Verstoppingen ontstoppen (ook voor afvoer systemen)

Of het nu gaat om een verstopte afvoer van een wastafel, bad, douche of uw riool. De riool afdeling van A&R Purmerend kan het verhelpen, onze vakkundig werknemers kunnen met de modernste apparatuur alle soorten verstopping opsporen en verhelpen, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dus heeft u een verstopping bel dan gratis 0800-6666 112.

Rioleringswerkzaamheden in PurmerendOnze loodgieters zijn altijd snel ter plaatse om de problemen professioneel en goed te verhelpen. De medewerkers van ons loodgietersbedrijf in Purmerend zijn allemaal erkende loodgieters en echte vakmensen. U kunt dus met een vertrouwd gevoel een klus laten klaren door onze professionals. Daarnaast komen wij altijd voorrijden in een goed uitgeruste servicewagen. Deze servicewagens zijn uitgerust met alle benodigde loodgietersgereedschappen. Daarnaast hebben wij in onze serviceauto’s altijd een breed assortiment onderdelen en producten liggen welke wij vaak gebruiken. Wij kunnen hiermee dus vrijwel alle klussen snel en goed uitvoeren.

Onze loodgieter in Purmerend is 24/7 bereikbaar voor alle noodgevallen, bel gratis: 0800-6666 112.